tak paham :\


hyep ! hari ini nak citer pasal kawan2 aku . :face75: diorng dah seminggu dah merajuk dgn aku --' . dahh penat dahh pujukk :\ tapi diorang langsung macam takk kisahh :\ sedihh je rase , macam diorang nak jauhh kn diri je . first , memang silap aku , tapi tiap2 hari aku pujukk and mintak maff , tapi still takde respon . diorang cakap diorang perlukan mase nak tenang kan diri diorang . agak2 nyer lahh kan ? pe patut aku buat ehhh ? aku dahh mintakk maff dahhh dengan diorang :face59:sekarang giliran aku plakk kecik hati dengan diorang :)) hhhahha . (ngade-ngade)
anyway , thkx for reading
:face16:

2 comments:

  1. sabalah yerk..
    nnti oklah tu diorang.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke ??? takk pandai nak pujukk :)) thnkx

      Delete

 
Template Edited By Amirah Zahidah RZ ♥ All Rights Reserved © 11 Nov 2011